Predstavljen izvedbeni projekat stadiona Grbavica
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Dolina ćupova će biti u novom ruhu

Predstavljen izvedbeni projekat stadiona Grbavica

S. Mlaćo

Na današnjoj vanrednoj press konfernciji FK Željezničar obznanjeno je da će uskoro na stadionu Grbavici započeti izgradnja južne tribine.

To je saopštio predsjednik NO FK Željezničar Senad Misimović, koji je istakao da su sa Grbavice jučer predali zahtjev za urbanističku saglasnost.

"Ovaj stadion sa ovom ili budućom strukturom mora imati 20. 000 sjedećih mjesta. Nama trebaju posvećeni ljudi koji će znati izdvojiti vrijeme, ali imati i znanje", dodao je Misimović, te otkrio da će uskoro početi i važni radovi na sjevernoj tribini Doline ćupova.

"Mi imamo obavezu i prema ranijim strukturama da završimo projekat na idealan način. Ako smo preuzeli obaveze, onda ćemo to i završiti. Navijači trebaju znati da sportski segment neće trpjeti zbog radova na stadionu", jasan je bio Misimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je predstavljen i idejni projekat stadiona Grbavica, a on zaista izgleda fantastično. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti