Prekinuta utakmica na Piroti!

Napad na sudiju Mrkovića?!

Prekinuta utakmica na Piroti!

E. Škorić

Današnja utakmica petog kola Premijer lige BiH, između Travnika i Borca, odigrana je samo 45 minuta. Naime, susret na Piroti je prekinut zbog zasad nepoznatih razloga.

Prvih 45 minuta u Travniku završeno je rezultatom 1:1. Borac je poveo preko Nemanje Vidakovića u petoj minuti, kojem nije bilo teško zatresti mrežu Fejzića nakon asistencije Stakića. Veziri su uspjeli poravnati u 27. minuti.

Brz kontranapad domaćih, loptu je povukao Haris Bešlija, koji je ušao u šesnaesterac i centrirao s desne strane, Karalić je loptu pustio za Ćurića, koji matira Avdukića za 1:1.Dakle, tim se rezultatom otišlo na odmor. No, to je na kraju bilo sve što su mogli vidjeti gledatelji na Piroti. Naime, glavni sudija Rusmir Mrković odlučio je prekinuti susret.

Zasad nema zvaničnih informacija, no čini se da je razlog tome napad na Mrkovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.