Radnik bez napadača na Olimpic

Bijeljinci u problemima

Radnik bez napadača na Olimpic

Bez povrijeđenog Marka Obradovića i Jovana Vučinića, koji je u Zenici zaradio crveni karton, ekipa Radnika će u ofanzivnoj liniji imati ogromnih problema protiv Olimpica.

Osnovna enigma trenera Slavka Petrovića je kako postići pogodak. Svjesni su i igrači da je ovo za njih izuzetno važna utakmica protiv nezgodnog protivnika.

"Gori nam pod nogama a u goste nam dolazi neugodni Olimpic, koji ima iskusan i dobro uigran tim. Moramo da pružimo sve od sebe da bismo u poslednjoj utakmici jeseni na našem terenu osvojili tri boda", rekao je igrač Eldin Mašić.

Radnik ovaj susret dočekuje u opasnoj zoni, što stvara dodatni pritisak na igrače.

"U mnogim mečevima ove jeseni nismo imali sreće, ali ukoliko pobijedimo Olimpic onda ćemo mnogo mirnije da sačekamo proljeće i nastavak sezone. Sa tri boda bismo popravili plasman koji u ovom trenutku nije u skladu sa našim mogućnostima i željama", dodao je Mašiić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.