Radović: Kvalitet je naš adut protiv Mladosti

Trener Slavije optimista

Radović: Kvalitet je naš adut protiv Mladosti

M. Šljivak

Dva poraza pokvarila su dobar start fudbalera Slavije koji će protiv Mladosti pokušati da se iskupe za izgubljene bodove protiv Borca i Veleža.

 Optimizam raste, jer u tim se vraćaju Popović, Karić i Veinović.

"Rezultati iz posljednjih utakmica su možda i očekivani, osim onog poraza od Borca. Bili smo dobri, ali jednostavno nije nas išlo. U Mostaru smo bili oslabljeni, a sad ćemo znatno jači ući u susret protiv Mladosti", kaže trener Dragan Radović.

On tvrdi da njegovi igrači neće podcijeniti  narednog protivnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Od igrača očekujem maksimalan angažman i tri boda. Mladost jednostavno moramo da dobijemo. Jači smo i kvalitet je naš najjači adut", rekao je trener  Dragan Radović.

Zbog tri žuta kartona u timu neće biti Milutina Ivanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti