Rahimić: Svaka čast momcima

Nakon šestice u mreži Travnika

Rahimić: Svaka čast momcima

M. Maksimović

Kada je to malo ko očekivao, nakone serije slabij igara i rezultata pogotovo na domaćem terenu, Velež je deklasirao ekipu Travnika.Rođeni su protiv ekipe koja je u prošlom kolu pobjedila lidera prvenstva odigrali sjajnu utakmicu, svakako jednu od ponajboljih u posljednjih nekoliko sezona.

Iako nije bilo nekih velikih promjena u samoj ekipi, ova danas protiv Travnika je izgledala kao neka druga u poređenju sa onim što su navijači Veleža gledali u posljednjih par utakmica na domaćem terenu.

 

''Radili smo dobro u ovih posljednjih desetak dana, pauzu smo iskoristili na najbolji način. Ja sam vidio na treninzima, na igračima jedan napredak, ali nisam svakako mogao očekivati da ćemo deklasirati ekipu Travnika. Od trenutka kada sam preuzeo ekipu insistirao sam na tim kretanjima bez lopte, pogotovo u srediniti terena. Momci su odradili sjajan posao, pogotovo naši napadači, ali i bočni igrači. Idemo dalje, nastavljamo raditi, već u srijedu nas čeka nova utakmica, pa onda susret protiv Borca. Za ovo danas čestitam svojim momcima'' rekao je nakon utakmice Ibro Rahimić trener Veleža. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.