Sabahudin Jusufbašić pojačao NK Travnik

Sabahudin Jusufbašić pojačao NK Travnik

Nakon Armina Mahovića NK Travnik danas je svoje redove pojačao još jednim provjerenim fudbalerom, Sabahudinom Jusufbašićem koji dolazi iz Slobode. 

Jusufbašić koji je do sada igrao za Iskru iz Bugojna, Čapljinu, GOŠK, Velež i Slobodu potpisao je ugovor na godinu dana sa mogućnosti produženja istog.

"Naše novo pojačanje je Sabahudin Jusufbašić. U Travnik je došao iz tuzlanske Slobode i kod nas će se zadržati minimalno godinu dana. Sabahudin igra na poziciji napadača, a upravo na toj poziciji smo imali najviše problema tokom priprema," saopštili su iz NK Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.