Sadiković: Igman je pokazao kvalitet, ali želimo slaviti

Prva liga Federacije BiH

Sadiković: Igman je pokazao kvalitet, ali želimo slaviti

A. Beganović

Osamnaesto kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine donosi nam nekoliko zanimljivih susreta, a jedan od takvih igrat će se u Konjicu gdje će snage odmjeriti domaći Igman i Bratstvo iz Gračanice.

Domaća momčad u ovaj susret ulazi na krilima neriješenog rezultata u Bihaću, dok će pak Bratstvo pokušati doći do bodova kojima bi još više zakomplikovalo situaciju na samom vrhu tabele.

Bratstvo je, još uvije u igri za Premijer ligu, a u ovoj sezoni izabranici Denisa Sadikovića samo tri puta su poraženi, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

"Mnogo kola je do kraja, sve je još uvijek otvoreno i mislim da 18. kolo neće ništa odlučiti. Mi želimo na kraju biti prvi i učinit ćemo sve da obradujemo navijače, ali i čelne ljude kluba koji su nam obezbijedili sjajne uslove. Naravno, neće biti lako jer mnogo je kvalitetnih ekipa, koje žele isto kao i mi, no mogu obećati borbu do posljednjeg kola", za SportSport.ba kaže Denis Sadiković, trener Bratstva koji je svakako jedan od najzaslužnijih za bobre igre momčadi iz Gračanice.

"U Konjic idemo po pozitivan rezultat. Igman je u proljetnom dijelu sezone pokazao da posjeduje kvalitet. Ekipa koja Jedinstvu uzme bod ne može biti loša. Igman ima dobrog trenera i njegov rad daje rezultate, ali mi želimo bodove i učinit ćemo sve što je u našoj moći da do istih dođemo", zaključuje Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.