Trener Slobode pred Zrinjski

Sadiković: Zrinjski je favorit, ali...

Denis Sadiković u svojoj trenerskoj karijeri koja traje deceniju i po nikada nije nanizao tri poraza. U trećem mandatu na klupi Slobode, pored niza nedaća, Sadikovića je "pogodila" i ta nevolja. 

"Iskren da budem jako teško prihvatam tu činjenicu. Uvijek dajem sve od sebe, došao sam kako bi u Slobodi napravio dobar posao i učinit ću sve da ispunim zadane ciljeve. Ne treba zaboraviti, a to je na prošloj press konferenciji ponovio i predsjednik Azmir Husić, da je cilj kluba opstanak u društvu najboljih", kaže Denis Sadiković.

Poslije poraza od Olimpica, Širokog Brijega i Slavije u subotu na Tušanj dolazi aktuelni prvak mostarski Zrinjski.

"Zrinjski je favorit, ali... Mi moramo dati i više od maksimuma. Neke stvari se ne smiju ponoviti, ne smijemo zakazati pred našim navijačima i moramo dobro natopiti dres znojem. Imamo problema sa sastavom, van stroja su Mitrović, Efendić i Mehanović, dok su pod upitnikom Kuduzović i Džafić. Poslije ove utakmice neophodna je analiza učinka, a najvjerovatnije i dva ili tri pojačanja", kaže Sadiković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.