Salihović već u Njemačkoj

Danas će sve biti mnogo jasnije

Salihović već u Njemačkoj

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Bilinom polju s minimalnih 1:0 savladala Bjelorusiju. Zmajevi su ovom pobjedom došli na korak do baraža, no na samom početku susreta ostali smo bez Sejada Salihovića.

Naime, prvotimac Hoffenheima je pri jednom duelu ružno doskočio i povrijedio je koljeno. Pokušao je Salihović nastaviti igrati, no zbog bolova je morao napustiti teren.

O kakvoj se doista povredi radi još uvijek se ne zna. Salihović je rano jutros otputovao u Njemačku gdje će biti podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima, a za SportSport.ba fizioterapeut našeg nacionalnog tima Ismar Hadžibajrić je istakao:

"Sejo je jutros otputovao za Njemačku. U ovom trenutku vam ne mogu sa sigurnošću reći o kakvoj se povredi radi. Onako 'na prvu' čini se da je nagnječio meniskus. Danas će u Njemačkoj biti podvrgnut detaljnim pregledima nakon kojih ćemo sa sigurnošću moći reći o čemu se radi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.