Sanel Kovač prelazi u Travnik

Sanel Kovač prelazi u Travnik

Ekipa Travnika dobila je novog igrača za narednu sezonu, a riječ je o 27-godišnjem defanzivcu Sanelu Kovaču koji će s Vezirima u narednim danima potpisati jednogodišnji ugovor. 

Kovač je danas odigrao svoju drugu utakmicu u dresu Travnika, u kojoj su izabranici Osmana Bajrića 

na otvorenju 19. Memorijalnog turnira "Galib Mujičić" slavili pobjedu nad Vitezom (5:1).

„Lijepo su me prihvatili u Travniku i viši rang, odnosno Premijer liga za mene će biti novi izazov. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ću svojim igrama pomoći Travniku da ostvari zacrtane 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ciljeve“, izjavio je Kovač.

Podsjetimo, Kovač je u prošloj sezoni nosio dres bugojanske Iskre gdje je bio jedan od najboljih igrača, a u svojoj karijeri još je igrao za Jedinstvo i Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti