Senad Lulić nakon poraza od Kipra

"Selektor se treba zapitati, moramo se spustiti na zemlju"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član rimskog Lazija Senad Lulić nezadovoljan je nakon utakmice s Kiprom.

Naš nacionalni tim je poražen s 2:1, a Lulić smatra kako se i selektor treba zapitati je li igrao pravi tim...

"Nismo bili na nivou. Nismo igrali kako smo dosad igrali. Falilo nam je iskustvo na sredini terena. Bilo je potrebno znati kad treba da se smiri lopta. Imali smo rezultat koji nam je odgovarao. Imamo dosta mladih igrača, ali treba da se svi zapitamo, pa i selektor, je li ovo bila prava postava", rekao je Senad Lulić.

Fudbaler Lazija smatra kako se svi moramo spustiti na zemlju...

"Moramo svi da se spustimo na zemlju, da ne mislimo da ako smo bili na Svjetskom prvenstvu, da moramo otići i na Evropsko. Ovo nam je bila opomena. Iznenadili su nas, nije strašno, idemo dalje, moramo druge utakmice probati dobiti"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije