Škoro: Izrazio sam želju da se rastanemo na korektan način

Iskusni napadač napušta Otoku

Škoro: Izrazio sam želju da se rastanemo na korektan način

A. Haznadarević

Nakon što smo jutros pisali da Alen Škoro napušta momčad Olimpica, i sam napadač je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio te navode.

"Prije posljednje utakmice sam izrazio želju da se raziđemo na fin i korektan način", potvrdio je Škoro za naš portal, te nastavio:

 

"Mislim da je to najbolje za klub i za mene, a i neka mlađe generacije malo dobiju priliku. Još uvijek nisam potpisao ništa, sutra me očekuje razgovor i potpisivanje dogovorenog prekida saradnje".  

 

Iskusni napadač koji je u svojoj karijeri nosio dresove ljubljanske Olimpije, Marseillea, Servettea, Grazera, Rijeke, Jagiellonije, Quertara, Klagenfurta i Sarajeva u kojem je ostvario i najljepše trenutke karijere, poručio je još da "u nastavku Olimpicu želi sve najbolje i da ostvare svoje zacrtane planove".

 

Škoro je dodao i da još uvijek nema planova za budućnost:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Prelazni rok još uvijek nije ni otvoren, vidjet ćemo, uglavnom sve opcije u otvorene, pa i završetak karijere", zaključio je ovaj, nekada fenomenalni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.