Slaven iz Živinica se pojačao sa Berbićem

Federalni prvoligaš

Slaven iz Živinica se pojačao sa Berbićem

Slaven iz Živinica putem svoje zvanične stranice saopštio je kako je Armel Berbić novi član ovog kluba. 

Od naredne sezone Slaven će se takmičiti u Prvoj ligi Federacije BiH i čelnici kluba već uveliko tragaju za pojačanjima. Prvo u nizu je Armel Berbić, 21-godišnji ofanzivac, kojem je ovo ujedno i povratak u Živinice. 

Berbić je najprije za Slaven nastupao do 2014. godine, a kroz dosadašnju karijeru još je bio član Dubnice i Banske Bystrice iz Slovačke, hrvatskog Stupnika, te Radničkog i Radnika. 

U Slavenu vjeruju kako će Berbić opravdati epitet pojačanja i da će svojim igrama pomoći klubu da izbori što bolji plasman u prvoligaškom društvu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi