Slavija minimalno poražena od Derby Countyja
Detalj sa susreta. Foto: Derby

Na pripremama u Austriji

Slavija minimalno poražena od Derby Countyja

Fudbaleri Slavije nastavili su svoje pripreme za sljedeću sezonu susretom protiv Derby Countyja.

U duelu protiv respektabilnog protivnika, koji je donedavno bio član Premiershipa, ekipa Slavije pružila je odličan otpor. Derby je slavio sa minimalnih 1:0 a gol odluke postigao je Bryson u 62. minuti. 

Slavija se dobro držala u prvom poluvremenu kada je preko Radosavljevića čak bila blizu dolaska u prednost, ali je iz slobodnog udarca sa 20-tak metara pogodio stativu.

Slavija nastavlja svoje pripreme u Austriji gdje će boraviti još neko vrijeme, a onda slijedi povratak nazad i otvaranje prvenstva protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.