Slavija osuđuje ispad svojih navijača

Ali, i isticanje istorijske zastave BiH navijača Sarajeva

Slavija osuđuje ispad svojih navijača

Saopštenje Slavije povodom fašističkih ispada navijača iz Istočnog Sarajeva došlo je na našu adresu. Slavija osuđuje uvredljive parole svojih navijača, ali i istcanje ratne zastave BiH navijača Sarajeva.

"Povodom poslednjih događaja na utakmici FK Slavija – FK Sarajevo, rukovodstvo kluba najoštrije osudjuje neprimjreno ponašanje navijača oba kluba. FK Slavija ne odobrava uvredljive parole i uzvike svojih navijača, ali takođe ne odobrava ni isticanje ratne zastave BiH, što je dodatno iziritiralo navijače Slavije, a kao rezultat toga nažalost došlo je do nemilih događaja, koji su bacili sjenu na samu utakmicu koja je protekla u sportskom nadmetanju dvije ekipe", stoji u saopštenju.

"Rukovodstvo kluba FK Slavija izražava nadu da slične scene više nećemo gledati na fudbalskim terenima u BiH, i da će ubuduće sport  biti u središtu pažnje i zanimanjha svih poklonika fudbala", dodaju iz Slavije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.