Sloboda sa 10:0 slavila u Novom Sadu

Prijateljska utakmica

Sloboda sa 10:0 slavila u Novom Sadu

E. Škorić

Nogometaši tuzlanske Slobode savladali su niželigašku ekipu Novi Sad sa 10:0.

Susret je igran u Novom Sadu, a domaća ekipa, koja igra u najnižem rangu, nije imala nikakvih šansi protiv bh. premijerligaša.

Mujkić je postigao hat-trick, po dva gola postigli su Džafić i Selamović, a u strijelce su se još upisali i Mehidić, Bajraktarević i Musić.

Teško je suditi prema prijateljskoj utakmici protiv jednog niželigaša, ali kao da je Sloboda počela da se budi dolaskom Portugalca Casimira na klupu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.