Službeno: Kovačević i Zvijezda potpisali ugovor

Iz Subotice u Gradačac

Službeno: Kovačević i Zvijezda potpisali ugovor

A. Beganović

Srbijanski golman, Nikola Kovačević, koji je prošlu polusezonu kao pozajmljen igrač Spartaka nastupao za Zvijezdu, ostat će u redovima premijerligaša iz Gradačca.

Naime, kako saznaje SportSport.ba Kovačević je od danas i zvanično igrač Zvijezde, a ovu informaciju potvrdio nam je i sekretar premijerligaša iz Gradačca, Senad Avdičević.

"Imate dobre informacije. Kovačević je od danas i služebno igrač našeg kluba. Sa ovim golmanom potpisan je višegodišnji ugovor", za naš portal je istakao Avdičević.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.