Split u Banja Luci bolji od Borca

U prijateljskoj utakmici

Split u Banja Luci bolji od Borca

A. Beganović

Fudbaleri Splita u prijateljskom susretu odigranom na Gradskom stadionu u Banja Luci s minimalnih 1:0 savladali su Borac.


Oba trenera, Ivan Katalinić i Vlado Jagodić, na teren su izveli kombinovane sastave, a u dresu Borca između ostalog nije bilo reprezentativnog dvojca, Maletića i Avdukića.

Utakmica je bila kvalitetna, sa dosta prilika sa obje strane, a pobjednik je odlučen u posljednjoj minuti. Romano Obilinović izveo je slobodan udarac sa nekih 30 metara, a lopta je pogodila nekog iz banjalučkog živog zida i prevarila je golmana.

Prijateljska utakmica:
Borac - Split 0:1 (Obilinović 90')

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.