Stjepanović i Efendić nova pojačanja Sloge?

Nova pojačanja kluba iz Simin Hana?

Stjepanović i Efendić nova pojačanja Sloge?

E. Čaušević

Sloga iz Simin Hana u novu sezonu Prve lige FBiH ulazi s dosta novih pojačanja, te je jasno da će cilj biti ulazak u Premijer ligu.

Klub iz Simin Hana je dogovorio dva nova pojačanja, a radi se o dojučerašnjim fudbalerima Slobode. Saradnju sa Slogom su prema nezvaničnim informacijama dogovorili Samir Efendić i Nemanja Stjepanović, a sutra bi moglo biti upriličeno i službeno predstavljanje ovih fudbalera.

Podsjetimo, Efendić je bio dogovorio saradnju sa ekipom Mladosti i slikao se s novim dresom kluba iz Doboj Kaknja, no ovaj igrač ipak neće nastaviti karijeru u ovom klubu što je potvrđeno za SportSport.ba.

"Istina je da Samir neće nastaviti karijeru u našem klubu. Sve je bilo dogovoreno, ali situacija je takva kakva jeste. Nazvao je, izvinio se i želim mu sve najbolje", istako je šef stručnog štaba Mladosti, Edis Mulalić, za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi