Suljić prva prinova u Krajišniku

Suljić prva prinova u Krajišniku

Početak priprema prvoligaša iz Velike Kladuše zakazan je za nešto više od 10 dana.

Jesenji dio sezone u kojem je kladuški prvoligaš osvojio samo 18 bodova nagovijestio je da na proljeće predstoji borba za opstanak.

Kada se ovome još dodaju oduzeta tri boda zbog napuštanja terena u Cazinu prije sudijskog zvižduka koji označava kraj susreta dođemo do brojke od skromnih 15 bodova. U proljetnom dijelu borba za opstanak je surova realnost.

Šef stručnog štaba Krajišnika Denis Sadiković tako je već krenuo u osvježavanje igračkog kadra. Prva prinova je talentovani napadač Adnan Suljić, dosadašnji igrač Omladinca.

Osim Suljića u Kladušu na probu stiže Adel Jukan, član Zvijezde iz Gradačca koji se nije nametnuo šefu Draganu Joviću i tako je slobodan da potraži novu sredinu.

Sigurno da Sadiković planira dodatno ojačati igrači kadar Krajišnika a dosta toga biti će jasnije nakon prozivke koja bi trebala biti izvršena 16. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.