Sušić: Insistirao sam da novac od ulaznica ide žrtvama

Susret bi mogao biti odigran na Grbavici

Sušić: Insistirao sam da novac od ulaznica ide žrtvama

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila je s treninzima u Hrasnici.

Zmajeve u četvrtak očekuje duel s mladom selekcijom koju predvodi Vlado Jagodić, ali se još uvijek ne zna hoće li se taj meč odigrati u Gradačcu.

Druga opcija je stadion Grabavica, a selektor Sušić je izjavio da je jedini uslov da se utakmica igra, da sav novac od ulaznica pripada žrtvama katastrofalnih poplava.

"Ako se bude utakmica odigrala sav novac od ulaznica će ići žrtvama poplava. To je ono na čemu sam jedino insistirao. Volio bih da se utakmica odigra u Gradačcu, ali ne znam hoćemo li uspjeti stići tamo. Druga opcija je Grbavica. Susret bi moga biti odigran", rekao je selektor Sušić.

Konačna odluka gdje će se utakmica odigrati biće donesena danas. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.