Teška situacija za Slaviju pred početak prvenstva

Veliki problemi za Slaviju

Teška situacija za Slaviju pred početak prvenstva

M. Šljivak

Situacija u taboru Slavije podsjeća na onu od prije godinu dana u Trebinju. 

Leotar je počeo sezonu bez priprema, uprave i sa siromašnim igračkim kadrom, a na kraju su sezonu završili očajnim rezultatima. I početak priprema Slavije je dva puta odlagan, a trener Dragan Radović će prozivku obaviti u ponedjeljak.

"Ne možemo više čekati i počet ćemo sa treninzima. Moramo da radimo, ali isto tako čekat ćemo da se izabere nova uprava. Mi već kasnimo sa pripremama i bit će teško nadoknaditi ono što smo propustili", kazao je trener Dragan Radović.

Igrački kadar momčadi iz Lukavice se polako osipa i veliko je pitanja s kojim će snagama Slavija da uđe novu sezonu. Ključni igrači su već otišli, a  iz kluba bi mogao da ode i napadač Igor Radovanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Istekao mi je ugovor, ali čekam da vidim hoće li se izabrati nova uprava. Ako se to uskoro ne desi, onda ću i ja najvjerovatnije da prihvatim jednu od ponuda koje imam", kategoričan je napadač Igor Radovanović.

Zbog prazne kase i teške finansijske situacije Slavija će kompletne pripreme da obavi u Istočnom Sarajevu, a od odlaska u Austriju neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.