Toni Šunjić dogovorio uslove sa Kuban Krasnodarom

Odlazi u Rusiju

Toni Šunjić dogovorio uslove sa Kuban Krasnodarom

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Toni Šunjić, sjajnim igrama na Mundijalu skrenuo je pažnju na sebe mnogih evropskih klubova.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Toni Šunjić je u Sloveniji dogovorio uslove sa Kuban Krasnodarom a sutra bi trebao i ozvaničiti saradnju sa klubom iz Rusije.

Defanzivac BiH imao je i ponudu Freiburga ali je Kubanova bila mnogo izdašnija pa se Šunjić odlučio za odlazak u rusku ligu. Najkonkretniji i najbrži u dovođenju našeg reprezentativca bio je Kuban Krasnodar koji će sa Šunjićem sutra potpisati ugovor.

Toni Šunjić je u svojoj karijeri nastupao za Zrinjski, Kortijk i Zoryu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.