Travnik - GOŠK, ipak, uz prisustvo gledalaca

Premijer liga, 7. kolo

Travnik - GOŠK, ipak, uz prisustvo gledalaca

A. Beganović

Jedan od četiri susreta 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji su na rasporedu sutra, u Travniku će odigrati istoimena domaća ekipa i GOŠK iz Gabele.

Popularni Veziri dočekuju GOŠK iz Gabele, a utakmica će se ipak igrati pred publikom.

Naime, nakon odluke Disciplinske komisije FSBiH prema kojoj je Travnik kažnjen sa dvije utakmice igranja bez prisustva publike, Travničani su uputili žalbu Apelacionoj komisiji FSBiH.

Ista je smanjila kaznu na jednu utakmicu, no i zvanično registrovala sporni susret u korist Borca, te ostavila novčanu kaznu od 5.000 KM.

Čelnici Travnika i nisu baš prezadovoljni ovom odlukom, no odlučili su da svoje navijače za nesebičnu podršku koju im pružaju, sutra nagrade tako što će ulaz na utakmicu biti slobodan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.