"Travniku u nastavku želim sve najbolje"

Mesud Duraković, sada već bivši trener Vezira:

"Travniku u nastavku želim sve najbolje"

Mesud Duraković boravio je svega sedam dana na klupi Travnika, no i on je ubrzo nakon Nedžada Selimovića postao bivši.

Duraković je na klupi Travničana zamijenio Selimovića, ali ni pod njegovim vodstvom Veziri nisu izašli iz rezulatske krize. U svom debiju na klupi novog kluba, zabilježio je poraz od 4:1 protiv Veleža u Mostaru.

"Tokom mog boravka u Travniku nije ispoštovan nijedan uvjet dogovora kojeg sam postigao sa Upravom. Bilo je prosto nemoguće vratiti ekipu na pravi put za samo sedam dana", rekao je Duraković, dodavši:

"Po svemu sudeći utakmica u Mostaru bila je mjerilo sposobnosti za vođenje ekipe, a ako uzmemo u obzir da sam ekipu vodio s tribina, rezultat od 4:1 ne treba uopšte da bude iznenađujući. Travniku želim sve najbolje u nastavku sezone i pobjedu u subotnjem meču protiv Slavije", istakao je sada već bivši trener travničkog premijerligaša.

Do angažmana novog trenera ekipu Travnika vodit će pomoćnici Jasmin Džidić i Selver Lihovac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.