Tri utakmice bez publike i 10.000 KM

Disciplinska komisija N/FSBiH kaznila Borac

Tri utakmice bez publike i 10.000 KM

Disciplinska komisija Fudbalskog/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine jednoglasnom odlukom kaznila je Borac sa 10.000 KM i tri utakmice bez prisustva publike.

Susret Borca i Željezničara u okviru osmog kola Premijer lige prekinut je kada su banjalučki huligani utrčali na teren sa bakljama i kamenjem.

Nakon 45 minuta nisu postojali uslovi za igru kao što su službena lica napisala u izvještaju. Zatim, uslijedile su kazne za banjalučku ekipu.

"Regostrivan je rezultat za Željezničar 3:0, a Borac je kažnjen sa 10.000 KM i tri utakmice igranja bez prosustva publike", rekao je za SportSport.ba Bajro Bačić, član Disciplniske komisije N/FSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.