U utorak s Barbarezom, u četvrtak nećemo dobiti selektora?

Ko će naslijediti Safeta Sušića?

U utorak s Barbarezom, u četvrtak nećemo dobiti selektora?

A. Beganović

Komisija za imenovanje selektora našeg nacionalnog tima u utorak će obaviti razgovore sa Sergejom Barbarezom, koji je izrazio želju da preuzme naš nacionalni tim.

Nakon što su sinoć u Beču obavljeni razgovori sa njemačkim stručnjakom Felixom Magathom, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba u utorak će Komisija za imenovanje selektora razgovarati i sa nekadašnjim kapitenom Zmajeva Sergejom Barbarezom, koji također prema našim informacijama gotovo sigurno neće biti u užim kombinacijama za preuzimanje selektorske pozicije.

Nakon razgovora sa Barbarezom, odnosno u četvrtak će biti održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će Komisija za imenovanje selektora upoznati članove Izvršnog odbora sa svojim aktivnostima.

Kako je SportSport.ba saznao, istina nezvanično, u četvrtak neće biti imenovan novi selektor naše reprezentacije, odnosno na sjednici Izvršnog odbora će se smanjiti broj potencijalsnih Sušićevih nasljednika, a na narednoj sjednici fudbalske vlade naše zemlje biće odlučeno ko će Zmajeve pokušati odvesti do Evropskog prvenstva.

Podsjetimo, Komsija za imenovanje selektora obavila je razgovore sa Draganom Okukom, Blažom Sliškovićem, Mehmedom Baždarevićem, Farukom Hadžibegićem, Amarom Osimom, Milovanom Rajevcem i Felixom Magathom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.