Ulaznice za sarajevski derbi u prodaji, poznate cijene
FOTO: fksarajevo.ba

U nedjelju najveća bh. utakmica

Ulaznice za sarajevski derbi u prodaji, poznate cijene

O. Lekić

U okviru 12. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo će u nedjelju, 16. oktobra 2016. godine dočekati Željezničar. Susret na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 15 sati.

"Ulaznice za predstojeći 109. sarajevski derbi su u prodaji od danas po sljedećim cijenama za članove Fudbalskog kluba Sarajevo: “Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM, “Zapad” – 10 KM. Redovne cijene ulaznica iznose: “Istok” – 8 KM, “Sjever Vedran Puljić” – 10 KM, “Zapad” – 12 KM.

Navijači i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice, mogu kupiti u oba Bordo Fan Shop-u (Maršala Tita 38/b, Bezistan), a pored pomenute dvije prodajne lokacije, ulaznice će se od petka moći kupiti i na prodajnim mjestima na platou KSC Skedenrija i ispred gradske Tržnice. Također, ulaznice su dostupne i online putem portala: www.kupikartu.ba

Gostojući navijači svoje ulaznice će kupovati od petka, pa sve do nedjelje, sa početkom u 10 sati u Fan Shop-u Fudbalskog kluba Željezničar na stadionu “Grbavica”. Cijene ulaznica za navijače FK Željezničar iznose: “Jug” – 10 KM, “Zapad” (Ulazi A1/A2 – Jugozapad) – 12 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere da blagovremeno kupe svoju ulaznicu, te da budu dio predstojećeg fudbalskog spektakla na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu i podrže fudbalere voljenog kluba na putu do nove prvenstvene pobjede, naveli su iz Fudbalskog kluba Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi