"Uz podršku naših navijača do pobjede i plasmana u Evropu"
Foto: Elmedin Mehić

Defanzivac Čelika, Huseinspahić uoči Olimpica

"Uz podršku naših navijača do pobjede i plasmana u Evropu"

D. Kurbegović

Nogometna groznica u Zenici osjeti se na svakom koraku, svi jedva čekaju nedjelju i utakmicu na stadionu Otoka. Jedan od igrača kojeg stalno hvali trener Vlado Jagodić jeste i 21-godišnji defanzivac Harun Huseinspahić. Ovaj mladi igrač je dijete Čelika i ove je sezone dobio više prostora za igru i dokazivanje nego što je to bio slučaj u prošloj sezoni. 

Uoči najvažnije utakmice u ovoj sezoni Zeničanin je optimista i vjeruje u snagu svoje ekipe

"Prije svega zahvalio bi se šefu koji mi je ove sezone ukazao priliku da pokažem svoje kvalitete, nadam se da sam opravdao kako njegovo povjerenje, tako i publike u Zenici. Kao što su svi već kazali, protiv Olimpica je za nas utakmica sezone i mi smo spremni da već sada istrčimo na teren. Domaćini su jako dobra ekipa koja će također jurišati na pobjedu, a na nama je da ih u tome spriječimo. Igrači jedva čekaju da počne utakmica i vjerujem da ćemo nastaviti veliku seriju dobrih rezultata ovog proljeća", uvjeren je Huseinspahić.

Dodatni motiv za igrače će biti velika podrška sa tribina navijača iz Zenice

"Naša obaveza je da odigramo dobro i da ostavimo srce na terenu radi brojnih navijača koji će doći u Sarajevo. Nadam se da ćemo na njihovim krilima pobjediti Olimpic i na kraju da ćemo se svi zajedno radovati plasmanu u Evropu nakon utakmice", kazao je Huseinspahić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije