Vladavić: Nastavljamo pobjednički niz

Velež na Bilinom polju

Vladavić: Nastavljamo pobjednički niz

Derbi starih rivala, Čelika i Veleža igrat će se danas na stadionu Bilino polje u Zenici. Mostarci na startu nove sezone bilježe dobre rezultate, a nakon trijumfa nad Travnikom želja je pobijediti i u Zenici. 

„Zadovoljni smo kako smo otvorili sezonu. Imamo osam bodova iz četiri meča što je zadovoljavajući saldo. Niz dobrih rezultata želimo nastaviti danas protiv Čelika,“ kaže Admir Vladavić, prvotimac Rođenih.

„Čelik nije imao dobro otvaranje i danas su pod velikim pritiskom što ide nama u korist pred ovaj meč. Mi smo rasterećeni i po pravilu u zadnje vrijeme bolje igramo na gostujućem terenu. Zbog toga sam veliki optimista pred ovaj meč,“ dodao je Vladavić.

Zbog crvenog kartona u timu Veleža danas neće biti Darka Maletića, dok je zbog povrede odsutan Samir Merzić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.