Vojvodić napustio Slobodu

Vojvodić napustio Slobodu

M. Šljivak

Darko Vojvodić od večeras više nije trener tuzlanske Slobode.

Kako navodi vidiportal.ba Vojvodić je SMS porukom obavijestio kako više nije trener Slobode.

"Zbog korektnosti, ali i poštovanja prema igračima i navijačima dužan sam vas obavjestiti kako više nisam trener Slobode. Razlog mog odlaska je prevashodno gubitak podrške među navijačima na čiju sam inicijativu i došao kao i zbog mnogih drugih opstrukcija i podmetanja. Drago mi je da sam pružio šansu tuzlanskoj djeci, koja su opravdala moja očekivanja. Odgovoran sam za rezultate i stojim iza svoje krivice". napisao je Vojvodić u SMS-u uredniku tog portala.

Za sada još nije poznato ko će preuzeti Slobodu, koja se nalazi u veoma teškoj situaciji i pred ispadanjemje iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.