Vraća li se ljubimac navijača Sarajeva na Koševo?

Selimović i Ibraković razgovarali sa Husejinovićem

Vraća li se ljubimac navijača Sarajeva na Koševo?

A. Beganović

Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo imaju jasan cilj za narednu sezonu, a to je bez ikakve sumnje iskorak u Evropi. 

Sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Abdulah Ibraković i direktor ekipe iz Titove 38/b, Dino Selimović, danas su obavili prvu rundu pregovora sa bivšim reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Zvjezdanom Misimovićem. 

Tu međutim čelnici Bordo tima ne misle stati. Po povratku iz Minhena, Ibraković i Selimović svratili su i u Zagreb, gdje su posjetili bivšeg fudbalera ekipe sa Koševa Saida Husejinovića, koji je za kratko vrijeme postao ljubimac bordo dijela Sarajeva.

Sigurno da Husejinovića vežu lijepe uspomene na glavni grad Bosne i Hercegovine i ekipu iz Titove 38/b, pa nam ostaje da vidimo da li će Sarajevo krenuti u zvanične pregovore sa Husejinovićem i zagrebačkim Dinamom, za kojeg je sjajni ofanzivac vezan ugovorom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.