Sloboda u Beleku

Zeba: Nadam se da ću napraviti nešto veliko za Tuzlu

E. Škorić

Sloboda se za nastavak prvenstva priprema u turskom Beleku, gdje je odigrala jučer kontrolnu utakmicu protiv Tobola.

Nimalo loša igra Slobode, ali Tobol je iskoristio naivne greške Tuzlaka u nastavku, te stigao do preokreta i na kraju pobjede 2:1.

"Dosta dobra provjera. Prvo poluvrijeme igrlai smo odlično, u drugom smo bili slabiji, Tobol je to iskoristio. Prvo poluvrijeme treba da nam bude vodilja. No, ovo je tek prva utakmica, bit ćemo sve bolji", rekao je Zeba, dodavši:

"Budemo li u formi, možemo ostati tu gdje jesmo. Sada smo i dobro spremni i mislim da možemo napraviti nešto dobro".

"Bit će zanimljivo u nastavku sezone, dosta ekipa se bori za prvaka i za Evropu, pa će biti žestokih 12 kola", tvrdi Zeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje na Tušnju

"Imam godinu i po dana ugovora, ovdje mi je super, ljudi su korektni i nemam potrebe da idem. Nadam se da ću u ovoj godini napraviti nešto veliko u Tuzli. Svi u gradu zaslužuju to", istakao je Zeba na kraju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije