Zmajevi u narednim kvalifikacijama mijenjaju dom?

Sa Bilinog Polja na Grbavicu?

Zmajevi u narednim kvalifikacijama mijenjaju dom?

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje u petak je remizirala u kvalifikacijskom susretu grupe "H" za odlazak na Svjetsko prvenstvo sa Grčkom (0:0).

Zmajevi su pred prepunim Bilinom Poljem imali mnogo bolje prilike od Grka, ali nismo imali ni sreće u samoj završnici. Svakako moramo istaći i sjajnu atmosferu i gromoglasnu podršku naših navijača svih 90 minuta.

Ipak, prema pisanju Avaza, u Nogometnom savezu BiH razmišljaju da za naredne kvalifikacije prijave stadion Grbavicu, dom FK Željezničar.

Ova ideja čelnika našeg Saveza izvodiva je tek od narednih kvalifikacija s obzirom da se stadion na kojem će se igrati svoje domaće utakmice sve reprezentacije moraju prijaviti uoči početka kvalifikacija.

Na stadionu Grbavica je nedavno otvorena novoizgrađena istočna, a prema svemu sudeći uskoro će početi radovi i na južnoj. Trenutni kapacitet ovog stadiona je 13.449 mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi