Žrijeb 1/16 finala Kupa BiH u četvrtak

Željezničar brani naslov

Žrijeb 1/16 finala Kupa BiH u četvrtak

A. Beganović

Za četvrtak 8. septembra zakazano je žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Žrijebanje će se obaviti u hotelu Art sa početkom u 12 sati, a klubovi učesnici šesnaestine finala najmasovnijeg takmičenja su : Željezničar, Borac, Čelik, GOŠK, Kozara, Leotar, Olimpic, Rudar (P), Sarajevo, Slavija, Sloboda, Široki Brijeg, Travnik, Velež, Zrinjski, Zvijezda, Branitelj, Brotnjo, Dizdaruša Brčko, Iskra, Krajišnik, Mladost (G), Mladost (Ž), Modriča, Mramor, Podrinje, Radnik (B), Rudar (K), Sloga (D), Sutjeska, UNIS, Vitez.

Titulu osvajača Kupa brani Željezničar, koji je u prošlosezonskom finalu savladao Čelik, a termini odigravanja utakmica šesnaestine finala odredit će se na dan izvlačenja parova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.