Zrinjski 5 mečeva bez publike i 10.000 KM

Odlukom Disciplinske komisije

Zrinjski 5 mečeva bez publike i 10.000 KM

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je NK Zrinjski sa 10.000 KM i sa pet utakmica bez publike, nakon što je prekinut susret sa Veležom.

Nakon što je na Bijelom brijegu prekinut susret Kupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Velerža, Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine izrekla je novčanu kaznu Zrinjsko zbog propusta u organizaciji utakmice u visini od 10.000 KM, potvrdio je za SportSport.ba predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Goran Kosorić.

Također, narednih pet utakmica na svom terenu Zrinjski će igrati pred praznim tribinama.

Osim kazni Zrinjskom, fudbaler ove mostarske ekipe Mile Pehar je suspendovan i protiv njega će se pokrenuti disciplinski postupak, nakon kojeg će mu biti izrečena i kazna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije