Dragan Bajić zatražio otkazivanje Final Foura

Trener Igokee razočaran

Dragan Bajić zatražio otkazivanje Final Foura

M. Šljivak

Trener viceprvaka Bosne i Hercegovine i pobjednika ligaškog dijela ABA lige Igokee, Dragan Bajić, zatražio je otkazivanje Final Foura ABA lige zbog činjenice da će njegov tim izvjesno ostati bez zasluženog plasmana u Euroligu.

Bajić je u otvorenom pismu istakao kako se ne plaši nijednog tima na završnom turniru, te da je bolje da neki veći grad organizuje završni turnir, a da Laktašima i Igokei ništa ne znači igranje završnog turnira, kad im je onemogućeno da igraju Euroligu.

"Kad je kvalitet i snaga moga tima za predstojeći Final Four u pitanju koji treba da se igra na našem parketu i uz našu publiku ne plašim se kao trener. Sa ovim timom ne plašim se nijednog protivnika, pogotovo ne u Laktašima, ali se plašim još ožiljaka koji bi sigurno ostavili trajne posljedice na sve nas a to nam sigurno nije potrebno, jer samo mi znamo kako se osjećamo posle svega ovoga. Ako ste u mogućnosti otkažite Final Four, pa neka ga organizuje neki veći klub, neki veći grad, neka veća država. Bolje da negde odemo kao turisti, jer je došlo vrijeme da je bolje gubiti i ostati srećan nego pobjeđivati i ostati šokiran", napisao je Bajić.

Trener Igokee je naveo da su on i njegovi košarkaši doživjeli jedan veliki šok, te iako su bili najbolji dobili su veliko ništa.

"Sve ovo što se desilo je jedan veliki šok koji smo doživjeli i moji igrači kao sportisti i ja kao trener odnosno sportski radnik. Svi zajedno smo imali sportski motiv, a to je da budemo najbolji jer smo znali šta nam donosi ako smo najbolji. Kao trener ovoga tima najbolje znam koje su njegove mogućnosti i krajnji dometi, smatram da su najbolji što su i pokazali u proteklom periodu. Za to što smo najbolji zna se šta smo dobili, šok kao sportisti i ožiljak koji teško zarasta i jedno veliko NIŠTA!", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije