Trener OKK Sloboda pred Bosnu

Gašić: Očekujem da budemo na visini zadatka

E. Dindić

Košarkaši Slobode i Bosne Royal Jelly ponovo će odmjeriti ove snage ove sezone.

 Naime, u subotu je zakazan meč 3. kola Lige za prvaka, a na današnjoj press koferenciji medijima se obratio trener Tuzlaka Velimir Gašić.

"Mi smo praktično osvajanjem drugog mjesta napravili značajan korak, a i publika se vratila u Mejdan i daje nam podršku. Jako je bitno da čovjek sagleda sve aspekte i da ako postoje neke slabosti da one ne izađu na površinu gdje je najbitnije, a to je teren", kazao je Gašić.

"Očekujem reakciju od igrača. Tu je jedan ogroman rad svih zajedno u klubu i da se na pravi način pokaže zašto nas gledaju drugačije ostale ekipe. Regularni dio smo završili na drugom mjestu i druge ekipe se za na spremaju drugačije. Jedini klub smo koji nije dovodio pojačanja, a Bosna je jako dobar i iskusan tim. Oni su ciljano ušli da naprave ekipe koja će biit respektabilna da se bori sa Igokeom za ABA ligu. To u velikoj mjeri oslikava sve ono što nas čeka u subotu. Očekujem da budemo na visini zadatka i mislim da nećemo razočarati sve ljude i sportsku javnost",  dodao je Gašić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi