Partizan – Zvezda u finalu srpskog kupa
Kikanović zakucavanjem riješio pitanje pobjednika

Partizan – Zvezda u finalu srpskog kupa

Danas su igrani i polufinalni susreti košarkaškog kupa Srbije, tj. Kupa Radivoja Koraća. Prvo je Partizan savladao Hemofarm rezultatom 83:67, a nakon toga Zvezda je bila bolja od FMP-a za 85:80 pa će publika u Srbiji u finalu gledati “večiti”.

Partizan nije imao problema sa Hemofarmom. Već nakon prve četvrtine Beograđani su imali +9, da bi Hemofarmu do kraja poluvremena uspio da napravi preokret i ode na odmor kod 39:36. Međutim u nastavku “crno-beli“ ubacuju u brzinu više i potpuno demontiraju Vršćane.

Zvezda je sa FMP-om odigrala mnogo neizvjesniji susret, a pobjednika je odlučio naš Elmedin Kikanović zakucavanjem za 81:74.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije