Sloboda bez očekivanja protiv Širokog

Košarkaški Kup Bosne i Hercegovine

Sloboda bez očekivanja protiv Širokog

Posljednja utakmica četvrtfinala košarkaškog Kupa BiH između OKK Sloboda i Širokog Brijega bit će odigrana sutra u Mejdanu.

''Utakmicu smatramo revijalnom jer smo svjesni snage protivnika, koji je godinama najbolja ekipa u BiH. Za nas će ovo biti dobar novogodišnji ugođaj i prilika da publika nakon tri godine u Tuzli ponovo vidi najkvalitetnijeg košarkaškog protivnika u BiH'', izjavio je Aid Berbić, predsjednik Upravnog odbora OKK Sloboda Tuzla.

Trener Slobode Adnan Hodžić naglasio je da od ekipe Širokog mnogi košarkaški timovi u BiH mogu učiti.

''Pokušat ćemo sutra u Mejdanu odigrati za nas i za publiku. Smatram da je ovo jedno iskustvo više za Slobodu, koja se u ovom sastavu okupila prije nepuna tri mjeseca. Nadam se što većem broju navijača i smatram da je vrijeme da se Tuzlaci vrate u Mejdan'', kazao je Hodžić.

Susret Sloboda - Široki počinje u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.