Sloboda i Pan žele punu dvoranu protiv Sparsa

Sloboda i Pan žele punu dvoranu protiv Sparsa

Sponzorski tekst

Kako se bliži susret sa Sparsom, trenutnim liderom na tabeli, Pan i OKK Sloboda su euforični i žele napuniti veliku dvoranu Mejdana.  

Pan je već mnogima obezbijedio karte za utakmicu tokom promocija u tuzlanskim tržnim centrima. Ali u želji da Mejdan bude prepun, Pan nastavlja promocije i podjelu karata 16. januara, dan pred utakmicu, u okviru kojih će Pan patrole iza 19 sati posjetiti kafiće Bunt, Firma i Club Click. 

Sloboda bi se pobjedom nad Sparsom opet našla u vrhu tabele, što je sigurno želja svih navijača crveno-crnih iz Tuzle. Zato pripremite sve rekvizite i navijajte što jače možete! Dajte sve od sebe da momci Slobode dobiju vjetar u leđa i dodatni motiv  za što bolji rezultat. Možda baš vi budete izabrani za Pan navijača i navijačicu utakmice. 

A očekuju vas i vrijedne Pan nagrade ukoliko se na poluvremenu okušate i budete uspješni u izazovu slobodnih bacanja. 

Ti živiš Slobodu. Ti biraš Pan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.