Studenti čestitali Širokom

Organizacija Kupa na nivou

Studenti čestitali Širokom

O. Lekić

Košarkaški klub Bosna ASA BH Telecom čestitao je Širokom TT Kabeli na dobroj organizaciji završnog turnira Kupa BiH.

Sarajevski klub je u saopštenju naveo da je Široki pokazao da je veliki klub i na terenu i van njega te pohvalio domaće navijače za korektno navijanje.

"Široki je pokazao i na terenu i van njega da je veliki klub koji zaslužuje sportsku slavu jer je dobrom organizacijom i u izuzetno korektnoj atmosferi pokazao da svoj uspjeh gradi na prihvatanju kosmopolitskih zakonitosti koje su u sportu jedino prihvatljive. Dostojanstveno pozdravljanje pobjednika i s poštovanjem ispraćanje poraženih, navijače ovog kluba čini još jednim dobitnicima zlatne medalje. Nakon mnogobrojnih, neslavnih i nemilih događaja, napravljen je prvi korak ka oživljavanju pravog sportskog duha koji je decenijama na ovim prostorima punio sportske dvorane", saopšteno je iz KK Bosna.

U sarajevskom klubu se nadaju da će se sve navijačke grupe na ovim prostorima okrenuti istinskom podržavanju, fer navijanju, korektnom slavljenu pobjeda svojih izabranika i dostojanstvenom prihvatanju poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.