Aaron Ramsey opet "krivac" za smrt

Umro slavni britanski glumac i reditelj

Aaron Ramsey opet "krivac" za smrt

Fudbaler Arsenala Aaron Ramsey postigao je subotu novi pogodak u dresu Arsenala, a samo dan kasnije preminuo je poznati engleski glumac i reditelj. 

Arsenal je u subotu gostovao na Goodisonu kod Evertona, domaćin je vodio sve do 83. minute susreta, a onda su Ramsey i Giroud donijeli bod Topnicima. Samo dan kasnije sitgla je vijest o smrti Richarda Attenborougha. 

Ramseyevo prokletsvo počelo je prvog maja 2011. godine kada je američka vojska ubila Osamu Bin Ladena u Pakistanu. Steve Jobs , Muammar Gaddafi, Whitney Houston, te nedavno Robin Williams samo su neke od poznatih ličnosti koje su preminule nakon gola Ramseya.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.