Burn bolid Formule 1 dovodi u Bosnu i Hercegovinu

Burn bolid Formule 1 dovodi u Bosnu i Hercegovinu

Sponzorski tekst

Od 29. jula do 3. augusta 2014. godine Burn event team svim ljubiteljima Formule 1 u Banjoj Luci, Sarajevu i Mostaru nudi nezaboravno iskustvo: mogućnost razgledanja i fotografisanja pokraj jednog od najpoznatijih bolida Formule 1 - burn Lotus F1 Team bolida kojeg ekskluzivno u vaš grad dovodi energetsko piće Burn! 

Bolid u Banja Luka dolazi 30. jula, a fotografisanje će se upriličiti u period od 10:00 do 18:00 sati na platou ispred tržnog centra Boska.

Sarajevo će bolid ugostiti 1. i 2. augusta od 10:00 do 18:00 sati na platou ispred BBI centra, Mostar: 3. augusta od 10:00 do 18:00 sati u karting areni Speed Extreme.

Energetsko piće burn sponzor je Lotus F1 tima od 2012. godine i aktivno učestvoje u razvoju i promociji najskupljeg sporta na svijetu. Utjecaj burna na razvoj Formule 1 ima za cilj oživljavanje herojskih vremena Formule 1.

Dokaz tome je i inovativni dokumentarni film o budućnosti Formule1, Human Ignition, snimljen pod pokroviteljstvom energetskog pića burn. Legendarni Colin Chapman osnovao je davne 1958. godine Lotus F1 Team koji je i danas jedan od najpoznatijih timova Formule 1 sa čak četiri naslova prvaka.

Prošle godine ovaj tim ostvario je četvrto mjesto u ukupnom poretku Formule 1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.