Ognjen Vranješ dobio dres Manchester Uniteda

Poklon za rođendan

Ognjen Vranješ dobio dres Manchester Uniteda

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ danas slavi rođendan, a na poklon je od prijatelja dobio dres Manchester Uniteda.

Naime, skaut slavne ekipe sa Old Trafforda bio je prošle sedmice u Zenici, tokom susreta između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Litvanije, te se u Manchester vratio pun pozitivnih ocjena za igru mladog stopera Bosne i Hercegovine Ognjena Vranješa.

Ovu je informaciju prekjučer potvrdila i zvanična stranica Manchester Uniteda, koja je prenijela pisanje medija o interesovanju Crvenih đavola za Vranješa.

I sam je Vranješ u razgovoru za SportSport.ba potvrdio informaciju da je skaut tima sa Old Trafforda boravio u Zenici i da je on bio meta zanimanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.