Andy Carroll novi igrač West Hama

Andy Carroll novi igrač West Hama

M. Šljivak

West Ham United i Liverpool, dogovorili su uslove oko posudbe reprezentativca Engleske Andyja Carrolla, te će 23-godišnji napadač od naredne sezone nositi dres popularnih Čekićara.

Kako prenosi BBC West Ham će Liverpoolu platiti dva miliona funti za jednogodišnju posudbu Carrolla, a ukoliko ga budu željeli potpisati na kraju sezone Redsima će biti isplaćeno dodatnih 17 miliona funti.

Carroll je u Liverpool stigao iz Newcastlea u januaru 2011. godine za 35 miliona funti, no Carroll je razočarao svojim nastupima, te je u 42 utakmice za tim sa Anfielda postigao svega šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.