Balotelli ostaje u Milanu

Tako tvrdi Galliani

Balotelli ostaje u Milanu

A. Beganović

Italijanski reprezentativac, Mario Balotelli, ostat će u Milanu, bar tako tvrdi dopredsjednik kluba iz grada mode, Adriano Galliani.

U posljednje vrijeme se sve više špekuliše s Balotellijevim odlaskom iz Milana, a kako nije igrao u porazu od Olympiacosa, te špekulacije su podgrijane. Međutim, Galliani tvrdi da će Balotelli ostati u klubu.

"Mario nikada nije tražio da ga prodamo. Na tržištu ništa nije 100 posto, ali on ostaje naš igrač 99,99 posto", izjavio je Galliani.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.