Bičakčić: Mogao bih igrati u nedjelju protiv HSV-a

Reprezentativac BiH sanirao povredu

Bičakčić: Mogao bih igrati u nedjelju protiv HSV-a

Reprezentativac BiH i igrač njemačkog Hoffenheima, Ermin Bičakčić, uspješno je sanirao povredu bedrenog mišića i tako stavio se na raspolaganje treneru Markusu Gisdolu.

Popularni "Čelični" u izjavi za njemački Bild kazao je da se osjeća vrlo dobro, te najavio da bi mogao zaigrati već u nedjelju, kada njegov tim gostuje HSV-u. 

"Ja sam spreman i napunio sam samopouzdanje, tako da očekujem da bih mogao zaigrati već u nedjelju. Radio sam dosta dobro i osjećam da sam na pravom putu, kao što je i cijeli tim", kazao je Bičakčić, koji je potom s oprezom najavio utakmicu protiv HSV-a.

"Ovo ne smije biti izlet i to što su pretposljednji na tabeli ne smije nas zavarati. Radi  se o teškom i kvalitetnom protivniku".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.