"Borit ćemo se za našu zastavu pred muslimanskom publikom"

Ben Sahar uoči gostovanja u Zenici

"Borit ćemo se za našu zastavu pred muslimanskom publikom"

E. Škorić

Izraelski reprezentativac Ben Sahar pomalo je neprimjereno govorio uoči meča sa BiH.

Izraelci vjeruju da će ih u Zenici dočekati “neprijateljska atmosfera”, a Sahar tvrdi da će imati dodatni motiv.

“Publika će biti neprijateljski nastrojena i zaista želim pokazati kako se bori za državu. Ukoliko BiH ne otvori dobro utakmicu, onda će to biti naša šansa. Njihovi navijači mogu i odmoći svojoj reprezentaciji u finišu utakmice ako ne budu zadovoljni rezultatom”, kazao je Sahar, koji je još dodao:

“Mnogo puta sam igrao pred neprijateljskom publikom i to mi je dodatna snaga. Zbog nacionaliza i sve što se dešava oko nas, moguće je da bude uzavrela atmosfera. Želim pokazati kako se bori za izraelsku zastavu pred muslimanskom publikom. Želim da dam sve od sebe”.

U Zenici na Bilinom Polju u petak očekujemo pobjedu Zmajeva, ali i da demantujemo Izraelce i pokažemo da smo civilizovan narod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.