Chiellini: Bio sam veliki navijač Milana

Defanzivac Juventusa iskren

Chiellini: Bio sam veliki navijač Milana

Zamjenik kapitena u redovima Juventusa, Giorgio Chiellini priznao je kako je bio veliki navijač Milana. 

Chiellini ističe kako su njegovi idoli bili legendarni kapiteni ekipe sa San Sira, Paolo Maldini i Franco Baresi, igrači koji su obilježili historiju Milana. 

"Kao dječak bio sam navijač Milana, imao sam njihov ruksak, kao i teku. Moji idoli bili su Franco Baresi i Paolo Maldini," kaže Chiellini i dodaje: 

"Godinama sam sanjao da dobijem dres Maldinija i to sam dočekao na San Siru. Šteta je samo što sam dobio taj dres kada je moja ekipa poražena rezultatom 6:0, a ja sam postigao i jedan autogol," kaže defanzivac Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.